Egy felejthetetlen divatbemutató élményei: amikor Vásárlóink ragyogó modellek lettek!

Drága Anyukám Varrta Családunk!

Szeretnénk megosztani veletek az elmúlt hétvégi fantasztikus eseményünk utáni örömünket! A szombati divatbemutatónk lenyűgöző volt, nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezen a különleges napon, valamint azoknak, akik meglátogattak minket. A résztvevőinknek és a vásárlóinknak különös köszönettel tartozunk!

A bemutató során lassan már szokásos különlegességként a saját vásárlóink léptek fel modelleként, bemutatva legújabb kollekciónkat. Ez az egyedi élmény még közelebb hozott minket egymáshoz és erősítette a közösségi szálakat. A divatbemutató mellett kiemelkedő jelentőséggel bírt az a lehetőség, hogy a Melletted a Helyem – Egyesület a koraszülött ellátásért egyesület egyik tagja tartott egy fontos előadást. Az előadásban a koraszülöttekkel és családjaikkal kapcsolatos témákra hívta fel a figyelmünket. Ez az élmény inspirált minket arra, hogy jobban megértsük és támogassuk az ilyen családokat, valamint elkötelezettebbé váljunk a koraszülöttek ügye iránt. Az egyesület javára gyűjtést is szerveztünk a divatbemutató alatt, hogy a befolyt összeggel támogassuk ezt a nemes ügyet.

A show másik szünetében megismerhettük a Lolo snack projektet, ami egy egészséges gyümölcs és zöldséget gyártó snack vállalkozás, amely természetes, egészséges és ízletes snackeket kínál. Az eseményen a Lolo snack képviselője Nagyné-Szaksz Gabriella is jelen volt, lehetőséget adva nekünk és a résztvevőknek, hogy megismerjük a vállalkozásuk történetét és termékeiket. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a helyi vállalkozásokat és egészséges alternatívákat kínáljunk az esemény résztvevőinek.

Mindezek a pillanatok és tapasztalatok igazi közösségépítő élményt jelentettek. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket, megjelent az eseményünkön és hozzájárult a sikeres divatbemutatónkhoz. Az ilyen alkalommal való részvétel és a vásárlásaitok által ti is részeseivé váltatok az AnyukámVarrta családnak.

Még egyszer köszönjük, hogy velünk voltatok és lehetővé tettétek ezt a felejthetetlen eseményt!

Kövess minket a közösségi médiában!

További tartalmaink:

Drága Vásárlónk! ❤️

Mint minden évben, úgy idén is megpihen a bolt! Ennek értelmében augusztus 17. és augusztus 23. között zárva vagyunk!

🚩 Nyitás: augusztus 24-én, csütörtökön.

🚩 A fenti időszakon belül sem a telefonokra, sem az üzenetekre nem tudunk válaszolni, valamint a csomagokat is leghamarabb, augusztus 24-én tudjuk feladni.

🚩 Köszönjük szépen a türelmeteket, hamarosan újra találkozunk! Addig is, jó pihenést nektek!

Az Anyukám Varrta csapata