Anyukám Varrta nyári divatbemutató 2023

Kedves Anyukám Varrta Család,

Nagy örömmel szeretnénk meghívni Titeket a nyári Divatbemutatónkra! Ez alkalommal szeretnénk személyesen is megköszönni Nektek a támogatást és hűséget, amit idén is megosztottatok velünk.

A Divatbemutatónk egy igazán különleges esemény lesz, ahol izgalmas divatshowval készülünk számotokra, és természetesen nem maradnak el a meglepetés ajándékok sem. Szeretnénk, ha ez az esemény a hálánkról szólna, amit irántatok érzünk.

Időpont: Június 24., szombat, 16:30-kor kezdődik a rendezvény, a divatshow pedig 17:30-kor kezdődik!

Helyszín: Sfinx Gin & Wine Bar, VI. kerület, Andrássy út 8.

Az egész csapatunk nagyon izgatott a bemutatóval kapcsolatban, és már hetek óta készülünk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk Nektek. Az új kollekciónk friss és divatos darabokat tartalmaz, amelyekben garantáltan ragyogni fogtok.

Ez alkalommal lehetőséget szeretnénk adni Nektek is, hogy részt vegyetek a bemutatónkban. Ha úgy érzed, hogy szeretnél kilépni a komfortzónádból és egy napra hercegnőnek érezni magad, jelentkezz modellnek! Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy megtapasztalhasd a kifutó fényét és az elegancia varázsát.

A rendezvény természetesen díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött! Kérünk Titeket, hogy jelentkezzetek előre, hogy minden részletre felkészülhessünk és a legjobb fogadtatást biztosíthassuk számotokra.

Várunk Titeket szeretettel a Divatbemutatónkon, ahol együtt ünnepelhetjük a stílus és divat világát!

Szeretettel,
Az Anyukám Varrta csapata

Kövess minket a közösségi médiában!

További tartalmaink:

Drága Vásárlónk! ❤️

Mint minden évben, úgy idén is megpihen a bolt! Ennek értelmében augusztus 17. és augusztus 23. között zárva vagyunk!

🚩 Nyitás: augusztus 24-én, csütörtökön.

🚩 A fenti időszakon belül sem a telefonokra, sem az üzenetekre nem tudunk válaszolni, valamint a csomagokat is leghamarabb, augusztus 24-én tudjuk feladni.

🚩 Köszönjük szépen a türelmeteket, hamarosan újra találkozunk! Addig is, jó pihenést nektek!

Az Anyukám Varrta csapata