Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Baba-mama-gyermek designer bolt&piac
Egy boltnyi baba-mama mennyország, ahol az anyukák kényelmesen vásárolhatnak, míg gyermekük önfeledten játszhat a játszósarokban, de akár betérhetnek egy kedves helyre egy gyors etetésre, pelenka cserére is.
...ha azonban nincs lehetőséged betérni hozzánk személyesen, ezen a webshopon megtalálod az Anyukák megvalósított álmait, így otthonról, kényelmesen válogathatsz babkelengyéink közt. Ha nem találnál méretet, vagy megfelelő színt de csüggedj! Írj üzenetet Nekünk, és válsztott terméked , választott méretben kész lesz másnapra :)
Az Anyukám Varrtában magyar tervezők kínálják kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, családoknak készített minőségi termékeiket (baba ruhák, cipők, játékok, könyvek, babaszoba dekoráció, baba-mama kiegészítők, ajándékok, bio és öko termékek) vagy szolgáltatásaikat.
A bolt lelke, és eszmeisége abban rejlik, hogy anyukáknak, vállalkozóknak ad lehetőséget a személyes bemutatkozásra, és arra, hogy termékeik bármikor elérhetők legyenek a piacon, azokat az érdeklődők személyesen is megtudják próbálni –fogni élőben, és bármikor át tudják venni Budapesten. Az Anyukám Varrtában található manufaktúrák olyan hölgyek, anyukák, akik legtöbbször egyedül, vagy egy-egy társsal közösen, manufakturális keretek közt, maguk készítik termékeiket a hasonlóan szépre és kreatívra, az igényességre vágyó anyuka társaik és családjaik számára.
Az Anyukám Varrtában elkerülhető a tömegtermékek silány minőségének „bő választéka”, a tömött áruházak, és babakocsit nem ismerő vásárlók tömege.
Ide bármikor betérhetsz akármennyi idős, és akárhány gyermekkel vagy: Az Anyukám Varrta egy kuckó azoknak az igényes anyukáknak, akik nem hisznek a tömeggyártás kizsákmányoló irányzatában, és elveikkel iránymutatóak szeretnének lenni a következő generációnak.
Vállalkozó vagy?! MI HISZÜNK BENNED!
Az Anyukám Varrtában sok szuper dolog van, de az egyik legfontosabb, hogy a magunk urai vagyunk.
Legyen bármilyen terméked, szolgáltatásod gyere be hozzánk, mutasd be, és ha egyeznek szemléleteink, akkor helyet tudunk biztosítani Neked , és termékeidnek.
Boltunk, úgynevezett „polcos rendszerben” biztosítja a manufakturális termelők termékeinek kihelyezését!
Érdeklődni a +3620/2607270-es számon, vagy az info@anyukamvarrta.hu email címen lehetséges!
 

Keresés