Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Anyukám Varrta Designer bolt

 

 

Egy boltnyi baba-mama mennyország, ahol az anyukák kényelmesen vásárolhatnak, míg gyermekük önfeledten játszhat a játszósarokban, de akár betérhetnek egy kedves helyre egy gyors etetésre, pelenka cserére is.

...ha azonban nincs lehetőséged betérni hozzánk személyesen, ezen a webshopon megtalálod az Anyukák megvalósított álmait, így otthonról, kényelmesen válogathatsz kelengyéink közt. Ha nem találnál méretet, vagy megfelelő színt, ne csüggedj! Üzenetben, vagy telefonban érdeklődj a lehetőségekről!

Az Anyukám Varrtában magyar tervezők kínálják kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, családoknak készített minőségi termékeiket vagy szolgáltatásaikat.


 

Édesanyáktól-Édesanyáknak!

Mi ismerünk, ezért szuperek a termékeink!


 

A bolt lelke, és eszmeisége abban rejlik, hogy anyukáknak, vállalkozóknak ad lehetőséget a személyes bemutatkozásra, és arra, hogy termékeik bármikor elérhetők legyenek a piacon, azokat az érdeklődők személyesen is megtudják próbálni –fogni élőben, és bármikor át tudják venni Budapesten. Az Anyukám Varrtában Édesanyák- Édesanyáknak készítik a termékeket a hasonlóan szépre és igényességre vágyó anyuka társaik és családjaik számára.

Az Anyukám Varrtában elkerülhető a tömegtermékek silány minőségének „bő választéka”, a tömött áruházak, és babakocsit nem ismerő vásárlók tömege.
 

Ide bármikor betérhetsz akármennyi idős, és akárhány gyermekkel vagy: Az Anyukám Varrta egy kuckó azoknak az igényes anyukáknak, akik nem hisznek a tömeggyártás kizsákmányoló irányzatában, és elveikkel iránymutatóak szeretnének lenni a következő generációnak.
 

Vállalkozó vagy?! MI HISZÜNK BENNED!

 

Az Anyukám Varrtában sok szuper dolog van, de az egyik legfontosabb, hogy a magunk urai vagyunk.

Legyen bármilyen terméked, szolgáltatásod gyere be hozzánk, mutasd be, és ha egyeznek szemléleteink, akkor helyet tudunk biztosítani Neked , és termékeidnek.
 

Boltunk, úgynevezett „polcos rendszerben” biztosítja a manufakturális termelők termékeinek kihelyezését!

Érdeklődni a +3620/2607270-es számon, vagy az info@anyukamvarrta.hu email címen lehetséges!

Keresés