Ruházati eladót keresünk!

Az Anyukám Varrta csapata keresi új,lelkes “családtagját”,aki ugyanolyan szeretettel és kedvességgel fordul az Emberek és Vásárlóink felé, mint Mi. ❤️

Munkavégzésed központi helye Budapest 9. kerületében lesz, egy nagyon barátságos gyermekbarát boltban, ezért a második fontos elvárásunk, hogy SZERESD A GYEREKEKET ❤️, és ne jelentsen problémát velük foglalkozni pár perc erejéig amíg Anya próbál egy felsőt.

Lehetsz egyetemista, nyugdíjas, vagy GYES-en lévő Édesanya is, ha tudsz vállalni heti 3 munkanapot – beleértve havi minimum 2-3 szombatot is.

Hétköznapi nyitvatartásunk: 9-18.00,

szombati nyitvatartás:9-13.00! A munkabeosztásod közösen alakítjuk majd ki. ☺️

Mi lesz a feladatod?

🚩Jelentkezés módja: Önéletrajzod ÓRABÉR megjelölésével az info@anyukamvarrta.hu email címre várjuk! (Másolatként : nagykyra92@gmail.com e-mail címet kérjük betenni).

Örülnénk, ha írnál pár sort arról, ismered-e a márkánkat, és miért szeretnél nálunk dolgozni! Reméljük hamarosan megtaláljuk új Csapattagunkat, akit megbecsülünk és szeretünk majd! 😍😘

Drága Vásárlónk! ❤️

Mint minden évben, úgy idén is megpihen a bolt! Ennek értelmében augusztus 17. és augusztus 23. között zárva vagyunk!

🚩 Nyitás: augusztus 24-én, csütörtökön.

🚩 A fenti időszakon belül sem a telefonokra, sem az üzenetekre nem tudunk válaszolni, valamint a csomagokat is leghamarabb, augusztus 24-én tudjuk feladni.

🚩 Köszönjük szépen a türelmeteket, hamarosan újra találkozunk! Addig is, jó pihenést nektek!

Az Anyukám Varrta csapata