Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ecomood - környezettudatos háztartás

Magyar Adrienn vagyok, természetszerető, örökmozgó, jövőért tenni akaró. Imádok kirándulni, sportolni, utazni, olvasni, tanulni, természetben lenni, finomakat enni – inni, barátokkal – családdal időt tölteni.
Az életem sok területén már évek óta tudatosan élem napjaimat. 2019-ben azonban a környezettudatosságom egyre inkább előtérbe került. Ráeszméltem, hogy számomra az egyik leginkább feltöltő tényező a TERMÉSZET a felelőtlen fogyasztás által veszélybe került.

Miért jött létre az EcoMood Hungary?

Azért hoztam létre az EcoMood Hungary-t, hogy tudatosságot csempésszek az emberek mindennapjaiba. Első sorban az egyszerhasználatos műanyag termékek leváltásában kínálok környezetbarát, praktikus alternatívát, az általam is használt termékekből. Célom, hogy együtt egy fenntartható jövőt tudjunk létrehozni a következő generációk számára. 

Miért fontos a fenntarthatóság?

Világszerte felmerülő probléma a műanyagszennyezés, éves szinten több millió tonna hulladék kerül a természetbe, a vízi élővilágba, súlyos károkat okozva ezzel. Fontos, hogy csak úgy érhetünk el fenntartható fejlődést a természetünk megóvásában és megújulásában, ha tudatosabban éljük mindennapjainkat.

Örömmel tapasztalom, hogy egyre nyitottabbak az emberek arra, hogy változtassanak szokásaikon. 

Na és Te? Velem tartasz?

Adrienn 

Rendezés:

Keresés